Szolgáltatások - Női, férfi, gyermek fodrászat - Veresegyház - Magdi Szalon

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Szolgáltatások

Haj volumenizálása Wella Headlines-szal

A könnyen lelapuló, élettelennek tűnő, vékony szálú haj dússá, erőteljesebbé varázsolható a volumennövelő Wella Headlines-szal, mely valójában dauer víz, mégis kíméletesebb, mint normál társai.
Ajánlom azon hölgyvendégeimnek, akik a fent felsorolt problémákkal küszködnek, bármilyen hajhosszra. A termék rövidebb hatóidejének köszönhetően gyorsan kifejti hatását.

Melírozás

A melírozás segítségével frizuránkat érdekesebbé, fiatalosabbá varázsolhatjuk, drasztikus változtatások nélkül, úgy, hogy alap hajszínünkbe attól eltérő színt, vagy színeket viszünk fel. Az eljárás célja a haj élénkítése, a frizura vonalának kiemelése. Akkor válaszd ezt a módszert, ha szép, nem fakó az alaphajszíned, ha nem akarsz 4-8 hetente festetni, mert a melírozás akár több hónapig is kitart.

Alkalmi frizurák

Életünkben időnként szükségünk van egy igazán egyedi, mutatós alkalmi frizurára. Keress bátran, ha

  • esküvőre

  • ballagásra, szalagavatóra

  • üzleti vacsorára

vagy egyéb, kiemelt fontosságú eseményre készülsz.
Nem probléma, ha ötleted sincs. Adottságaid, és egyéniséged alapján segítek megtalálni a hozzád illő alkalmi frizurád, mely segítségével az est fénypontja leszel.

Női, férfi és gyermek hajvágás

A fodrász szolgáltatás alapmunkái közül a hajvágás a leggyakoribb, és legfontosabb művelet, mert a könnyen kezelhető, szép frizura alapja a tökéletes vágás. A haj rövidítése, vágással történő alakítása ősidők óta a szépítkezés egyik meghatározó formája. Igény szerint készítünk hagyományos, és modern frizurákat. Tanácstalanság esetén pedig segítünk megtalálni az adottságaidhoz, egyéniségedhez leginkább illő frizurát, hogy minden nap elégedetten, boldogan mosolyoghass tükörképedre.

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz